Hjem Om Priser Kontakt

Om mig og min tilgang til mit arbejde

Jeg hedder Sabrina. Hos mig bliver du mødt med nærvær og med dedikeret interesse for dét du vil tale med mig om.
Jeg viser oprigtig empati og høj faglighed. Jeg inddrager faglige metoder og erfaringer også fra mit eget liv i min terapeutiske samtale med dig.

Jeg lægger stor vægt på tillid og tryghed relationen mellem dig og jeg selv, som jeg mener bl.a. er vigtige faktorer i mit arbejde for at du får det godt.

Det er blandt andet i mødet med et andet menneske at jeg får min drivkraft i mit liv. Jeg holder af at møde nye mennesker og at udvikle på dem, hjælpe til løsning af problemstillinger og give dem drivkraft i deres liv.

Jeg tror på, at et trygt rum er altafgørende for at kunne åbne op og arbejde med sig selv og det får du hos mig. Min klinik har jeg flyttet hjem i privaten i Skæring, 8250 Egå, da jeg ikke er glad for byens stress og finder mere ro til mine klienter og jeg selv ved at være hjemme.

Min baggrund

Jeg arbejder som livsrådgiver og samtalepartner og har fulgt og studeret forskellige forløb hos psykolog Rikke Papsøe, kurser fra Helsinki hos Jaana Rajahalme samt Mindfullnesskurser fra Danmark hos Kim Oechsle.
Derudover har jeg kursus i Clairvoyance og samtaleteknik hos Sebbastian Lorantius og jeg har gennemført instruktørkursus indenfor sportspsykologi.

Jeg har 10 års erfaring med "den svære samtale", som blandt andet stammer fra min anden beskæftigelse indenfor wellnessbranchen, hvor jeg har med klienter at gøre hver dag.
Nogle af klienterne lukker mig ind i deres liv og vi samtaler herom.

Denne baggrund er min basis for, at jeg kan møde dig med nærvær, omsorg og høj faglighed.